Se hvor enkelt det er

Vi tror på innovasjon og nytenkning. Vår byggesystem og våre digitale hjelpemidler utfordrer den tradisjonelle byggeprosessen og gjør det mulig for deg som ufaglært å selv ferdigstille ditt bygg.

1. Tillbud

Når du har bestemt deg for hvilken type bygning du vil ha, og tenkt over lengde, bredde, høyde og takhelling, kan du kontakte oss på telefon, via e-post eller benytte deg av vår priskalkulator på lenken nedenfor. Da kan vi regne videre på bygningen din og diskutere eventuelle tilvalg som du er interessert i (f.eks. grunning, yttertak, grunn, isolasjon med mer).

REGN PÅ BYGNINGEN DIN SELV DIREKTE PÅ NETTET

Byggetillatelse

Før du starter byggingen må du søke om byggetillatelse hos din kommune. Hvis du skal bygge utenfor tettbebyggelse, kan det finnes visse unntak fra kravet på byggetillatelse. Kontakt din kommune for å få mer informasjon. Via vår priskalkulator kan du selv skrive ut ferdige fasade-, plan- og seksjonstegninger. Lever inn disse sammen med et tomtekart der du har tegnet inn hvor på tomten bygningen skal stå. Da har du normalt sett det som kreves for enklere bygninger.

HVA KREVES FOR Å FÅ BYGGETILLATELSE?

3. Bestilling

Når du har bestemt deg for hva du vil ha og har fått klarsignal fra din kommune angående byggetillatelse, er det klart for å bestille. Vi pleier alltid å gå gjennom bestillingene per telefon til slutt for å sikre at alt er med samt for å bli enige om levering, lossing og betaling. Når alt er klart, sender vi en ordrebekreftelse.

KONTAKT OSS FOR Å LEGGE INN EN BESTILLING

Levering

Når byggesettet er klart, pakker vi det og sender det med et fraktselskap (vanligvis Schenker eller DHL). I forbindelse med at byggesettet forlater vår fabrikk, kontakter vi deg slik at du vet at det er på vei og også slik at du får kontaktinformasjon til transportselskapet. Senere ringer lastebilsjåføren deg i god tid før han eller hun kommer frem.

LURER DU PÅ NÅR LEVERANSEN KOMMER?

5. Montering

Våre byggesett er laget slik at det skal være så enkelt som mulig å montere dem. Byggesettet til en vanlig dobbeltgarasje monterer to hendige personer opp til en værbeskyttet utførelse i løpet av en helg. Ved leveransen følger det med en monteringsanvisning som i enkle trinn beskriver hvordan monteringen går til. Hvis det likevel oppstår spørsmål ved monteringen, hjelper vi gjerne til.

VIL DU VITE MER OM HVORDAN MONTERINGEN GÅR TIL?